Često postavljena pitanja

Mnogi kllijenti imaju specifična pitanja o našim uslugama. Ovdje su postavljena pitanja koje čujemo svakodnevno.

Općenita pitanja

Kako mogu zakazati čiščenje?

Jednostavno, otvorite polje “ZATRAŽI PONUDU” i ispunite polja sa što više informacija i detalja kako bi mogli izraditi što precizniju ponudu. Nakon slanja upita, u kratkom vremenu javit ćemo Vam se oko dogovora za izvid i rezervaciju termina čiščenja.

Moram li platiti uslugu unaprijed?

Ne, uslugu ne plaćate unaprijed. Nakon izvršenog posla čiščenja izdaje se račun po kojem vršite plaćanje. U iznimnim situacijama zbog specifičnosti posla ( klijent želi određena sredstva za čiščenje, ugovorno čiščenje, itd. ), vrši se cijelo ili polovično plaćanje unaprijed.

Mora li djelatnik izaći na teren na procjenu prije zakazivanja termina čiščenja?

Apsolutno ne! Možete ispuniti obrazac za procjenu za koji je potrebno 60 sekundi te prema danom opisu objekta i vrsti posla koja se treba obaviti, izdaje se okvirna ponuda. Po dolasku zakazanog termina može se izvršiti izvid objekta i dati točan financijski iznos za tražene usluge.

Jesu li sredstva za čiščenje uključena u cijenu?

Da. Vi apsolutno ništa ne morate brinuti. Kod procjenje i zakazivanje čiščenja u cijenu su uračunata sredstva i materijal za čiščenje. U posebnom slučaju kada želite da se koriste Vaša sredstva ( iako to ne preferiramo ), potrebno je unaprijed isto napomenuti i isto tako na dan zakazanog tremina imati spremna sredstva. U tom slučaju korigira se cijena zakazane usluge.

Što ako nisam zadovoljan sa uslugom čiščenja?

Iskreno, do sada nam se to nije dogodilo, ali ako Vi budete prvi nezadovoljni klijent, molimo da nas kontaktirate odmah i dogovorit ćemo prepravak prostora ili površine sa kojom niste zadovoljni.

Raspored i termini

Mogu li dobiti uslugu isti dan?

I da i ne! Ne možemo garantirati da ćemo moći izvršiti uslugu čiščenje u istom danu od upita. Imamo raspored kojeg se moramo držati zbog zadovoljstva svih klijenata. Naravno, uvijek nas možete kontaktirati i provjeriti.

Moram li biti prisutan kod izvršenja usluge?

U potpunosti ovisi o Vama. S naše strane diskrecija i povjerenje su zajamčeni. Kod rezervacije termina potrebno je naglasiti ukoliko nećete biti prisutni kako bi dogovorili mogućnost ulaska u objekat.

Da li se držite dogovorenog termina?

Da, uvijek koliko je to moguće. Nažalost, uvijek se može dogoditi nepredvidiva prepreka kao što su gusti promet ili nevrijeme, ali uvijek gledamo biti točni. Ukoliko uvidimo da ćemo kasniti na termin, obavezno ćemo Vas kontaktirati na vrijeme.

Kada se naplačuje odrađena usluga?

Naplata usluge vrši se nakon završetka kompletne usluge. Izdaje se virmanski račun po kojem vršite uplatu. Naplata se vrši prema odrađenoj usluzi osim ako nije bilo drugačije dogovoreno, npr. rad po satu.

Imam li obveze prema ugovoru?

Ne, osim ako niste ugovorni korisnik. Za neugovorne korisnike ne postoje obveze, osim moralnih, da na vrijeme jave ukoliko odustaju od zakazanog čiščenje ili je potrebno odgooditi termin.

Usluga

Što ulazi u uslugu čiščenja?

Hm, jako komplekso pitanje. Ovisno o usluzi koju ste zatražili. U stambenim i poslovnim prostorima vrši se čiščenje svih površina poda, polica, stolova, radnih površina, a u zajedničkim prostorima kao što su stepenište, vrši se čiščenje stepenica i rukohvata. Kod traženja usluge dogovaramo što vam je sve potrebno i prema tome izdajemo ponudu.

Da li osiguravate sredstva za čiščenje?

Da, u cijenu usluge uključena su sva potrebana sredtsva i materijal za čiščenje.

Koje usluge nudite?

Nudimo širok spektar usluga za čiščenje svih stambenih objekata – apartmana, vila, zgrada, poslovnih prostora, kompletno ili parcijalno čiščenje ovisno o Vašoj potrebi. Usluga se može izvršiti jednokratno, tjedno, dvotjedno, svakodnevno… Slobodno nas kontaktirajte i sve dogovorimo.

Koliko djelatnika izlazi na teren?

Na teren inače izlazi samo jedan djelatnik, no to ovisi o vrsti i razini zahtjevnosti posla.

Koliko vremenski traje čiščenje?

Ovisno o vrsti usluge, trenutnoj razini higijene i veličini objekta. Kompletno čiščenje apartmana srednje veličine u prosjeku traje oko 2 sata. Po izlazku na teren i procjeni objekta možemo dati okvirno vrijeme izvršenja usluge.