O našem servisu

Više od 20 godina iskustva

CLEANING AGENCY ISTRIA je tvrtka za usluge čišćenja koja pruža sveobuhvatna, visokokvalitetna i pouzdana rješenja za čišćenje apartmana, domova i kuća, poslovnih, industrijskih i javnih objekata.

Uz 20 godina iskustva u grani čiščenja i održavanja te marljivo upravljanje i radna etika ključni su za poslovnu filozofiju usluga koje nudimo tj., ne pružamo ništa manje od dosljednih, kvalitetnih usluga za čišćenje. Ponosimo se činjenicom da nam klijenti ukažu povjerenje, a za uzvrat dobiju ništa manje od blistave čistoče koja uvijek izmami osmijeh sreće i zafovoljstva.

Naš cilj

Dobro odrađen posao donosi zadovoljnog klijenta pa stoga težimo tome da uvijek ispunimo sva Vaša očekivanja do najmanjeg zrnca prašine.

Naša vizija

Jednostavna, zadovoljan klijent uvijek se vraća pa želimo postati jedini servis za čiščenje koji ćete ikad trebati i kojemu ćete se jedino vraćati

Ako ste nezadovoljni – otvoreno nam recite i potrudit ćemo se rješiti problem!

Kontaktirajte nas

Naše vrijednosti

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo ( naravno, nakon odrađenog posla ). Dostupni smo u svako doba dana i noći

  • Slušamo: Svojim klijentima radimo kao da radimo za sebe. Cijenimo njihove povratne informacije i koristimo ih za poboljšanje našeg rada.
  • Ekološki usmjereni: Pažljivo biramo najbolje i najprirodnije proizvode za čišćenje koji daju nevjerojatne rezultate.
  • Izvrsnost i inovativnost: Pružamo obuku našem osoblju kako bismo osigurali visok standard usluge. Pratimo najnovije inovacije u ekološkim proizvodima i tehnologijama, što nam omogućuje da unesemo najbolje u domove naših klijenata.
  • Širenje i rast: Želimo biti poznati u kvartu. Stvaramo dugoročne veze koje nas vode u još šire područje, a ovim putem želimo da i Vi čujete za nas!

Povijest našeg servisa

20 godina iskustva u čiščenju

Mlada smo i tek novo-osnovana firma sa djelatnicima sa preko 20 godina radnog iskustva u grani čistoće i održavanja. Uz puno odrađenih poslova, stvarala su se nova poznanstva, prijateljstva, partnerstva i poslovi. Zahvaljujući tome, a ponajprije zadovoljstvu naših korisnika kroz 20 godina rada, bili smo potaknuti da osnujemo sami svoju tvrtku koja će uz postojeće veze iz prošlosti kreirati i nove poslovne veze i partnerstva te da ćete nam dati priliku da se i Vama predstavimo i dokažemo u najboljem svjetlu s vjerom da ćemo uspostaviti jedno nezaboravno partnerstvo sa puno blistave čistoće.

Tvrtka je osnovana 2023. godine u koju smo unijeli puno znanja i iskustva te sa entuzijaznom i nestrpljenjem očekujemo da tu radost i mogućnost napretka podjelite s nama.